Sikkerhet Næring

Vi har bred erfaring med levering av sikkerhetsprodukter for næring. Vi tar utfordringen med å sikre liv og verdier på alvor. Systemet skal fungere til enhver tid slik at det ikke gir en falsk trygghet. Det er viktig å levere systemer som kan justeres etter kundens behov og er fremtidsrettet. Vi bistår med dette og tilbyr en rekke andre tjenester.

Brannalarm

Vi leverer EN-godkjente brannalarmanlegg for ditt bygg. Vi har bred erfaring med de ledende leverandørene innen dette segmentet.

Vi utfører:
Prosjektering av automatiske brannalarmanlegg.
Kontroll av automatiske brannalarmanlegg. (Lovpålagt årskontroll)
Installasjon og service av brannalarmanlegg.

Nødlys

Vi har bred erfaring innen kontroll og prosjektering av nødlysanlegg. Vi tester og prosjekterer i henhold til NS1838. Vi håndterer både sentraliserte og desentraliserte anlegg. Kontakt oss for råd og veiledning.

Innbruddsalarm

Vi har bred erfaring innen sikring av objekter i bygg. Alle våre montører er FG-godkjente montører. Vi installerer innbruddssystemer som er pålitelige og brukervennlige. Alle systemene vi tilbyr er godkjente for bruk i alarmmottak.

Kameraovervåkning (CCTV)

Kameraovervåkning er et bredt felt der utviklingen skjer i rekord fart. Vi hjelper deg å velge riktig utstyr til ditt prosjekt. Vi har bred erfaring med overvåkning av objekter i forbindelse med innbrudd, prosess overvåkning og brannovervåkning. Kameraanlegget kan kjøres som et system, for eksempel mot adgangskontroll systemet i bygget eller være et system for seg selv, for eksempel 2 kameraer på mobilen (stand alone).

Vi merker alltid kameraområdet i henhold til lovverk. Dette for å forebygge, men også for å informere om at området er TV overvåket.

Adgangskontroll

Vi har bred erfaring innen forskjellige typer adgangskontroll. Vi installerer tradisjonelle systemer og har over tid innfør mer avanserte berøringsfrie løsninger. Alle vet hvor tidskrevende det er å lage kort til ansatte. Dette har vi tatt på alvor og funnet systemer som fungerer like bra med digitale kort, som din smarttelefon eller smartklokke.

Alle systemene vi benytter er godkjente, sikrer personvern og ivaretar sikkerheten. Vi har forsikret oss om at alle systemene vi leverer skal kunne integreres i et overordnet system som for eksempel et SD-anlegg.

Lås og beslag

Vi har inngått samarbeidsavtale med lokal låsesmed som leverer alt innen lås og beslag. Vi samarbeider da vi vet at det er slik det fungerer best. Kvaliteten på leveransen merkes når fagene jobber sammen for å nå samme mål. Kundene får den kvalitet de fortjener og et anlegg som fungerer slik det er ment.