Elektro Privat

Belysning

Vi leverer belysning til alle rom i ditt hjem. Arbeidslys, koselig lys, trappelys og mer. Vi leverer LED strip, LED downlights, stemningslys og selvfølgelig styring av alt dette i app. Lag din egen bruker og du er i gang med din nye smarthus løsning!

Varme

Det er mange forskjellige type varmekilder på markedet, men hva som passer best for ditt bruk kan vi hjelpe deg med å finne og selvfølgelig styring av varme, slik at det blir mer effektivt. Om det er panelovner, varmekabler, vannbåren varme eller varmepumpe, kan vi styre alt dette for deg slik at du får et optimalt inneklima til lavest mulig kostnad.

Vi leverer også ring hytta varm og styring av varme gjennom vintersesongen.

Vedlikehold & Service

Det er veldig ofte noe med det elektriske anlegget som ikke fungerer som det skal som vi lærer oss å leve med. Vi tar gjerne ikke kontakt med elektriker før vi får krav om dette fra netteier med pålegg om å fikse feil. Vi ønsker å hjelpe våre kunder slik at det elektriske er i trygg stand til enhver tid, for å unngå ulykker på mennesker/dyr og materielle skader.

Elbil lader

Pr juli 2023 var det registrert over 55 000 elektriske kjøretøy i Norge. Dette utgjør nesten 24% av alle registrerte personbiler i landet. Det mange ikke tenker på er at det er påbudt å ha egnet ladepunkt for elektriske kjøretøy. Så vet vi også at det finnes en jungel av elbil ladere på markedet, men har alle laderne som selges i det norske markedet riktig godkjenning? Ikke alle har det! Vi hjelper deg med å velge riktig type lader til din elektriske bil. Det er også en stor fordel å styre ladeøkten for å optimalisere og lade mer effektivt, samtidig som vi prøver å holde kostnaden på strømregningen så lav som mulig.